Småhytter


SHH® har utarbeidet forskjellige småhytter til forskjellige behov.

Det er klart at man stiller forskjellige krav til hyttene med henhold til hva man skal bruke dem til.

En hyttedefinisjon i seg selv sier ikke mye om hva slags hytter det er snakk om.

For eksempel kan man snakke om forskjellige standarer på jakthytter, fra enkle villmarkshytter til flotte jakthytter som er beregnet på større lag. På disse sidene kan du titte på et utvalg av våre hytter.


Kanskje du allerede er hytte-etablert, men trenger mer plass. Enten så kan man bygge ut eller så kan man skaffe seg gjestehytte. En gjestehytte fungerer som hvilken som helst annen hytte, men den er planlagt med tanke på at det finnes et separat hovedbygg i gangavstand. En gjestehytte er til glede både for gjestene og for vertskapet. I en gjestehytte bør det helst være køyeplasser og et oppholdsrom mens badet og kjøkkenet kun trenger å oppfylle de mest simple behov. Til vår standard gjestehyttemodell har du flere alternative planløsninger å velge mellom.


En campinghytte kan i prinsippet være som hvilken som helst annen hytte, men en typisk campinghytte er som oftest ganske liten. Bøttekott, tenker noen. Hyggelige og intime, sier vi.


SHH® har utarbeidet flere typer jakthytter. Våre jakthytter er utstyrt med detaljer som hører med. I samtlige jakthyttemodeller er det blant annet godt med lagringsplass; utstyr skal kunnes lagres forsvarlig. Våre jakthytter kan fåes med eller uten sauna, og med eller uten hems.

Undermeny